Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012

2012, έτος καταστροφής;

Εισαγωγή
Στην προηγούμενη ανάρτηση αναφέρθηκα επιδερμικά στο παρόν θέμα, δίνοντας μερικά στοιχεία για το τι θα πραγματεύεται. Να λοιπόν που ήρθε ο καιρός να βγει και αυτό στον αέρα προς ικανοποίηση όσων παραπονιούνται για πιο τακτικές εμφανίσεις μου και όσων από την άλλη νομίζουν πως σταμάτησα να ασχολούμαι με το ιστολόγιό μου. Για το τελευταίο, σας διαβεβαιώ πως δεν έχω σκοπό να σταματήσω να αναρτώ διάφορα θέματα, οποιασδήποτε ύλης, αρκεί να τα γνωρίζω με λεπτομέρειες τέτοιες που να τα καθιστούν κατανοητά. Τα προβλήματα προφανώς θα συνεχιστούν. Να ξέρετε πως δεν έχω καμιά δυνατότητα να καθυστερώ την εμφάνιση των σχολίων σας, αυτό το προξενεί η υπηρεσία φιλοξενίας για δικούς της λόγους, τους οποίους μάλιστα και εξέφρασε με σχόλιό της στην προηγούμενη ανάρτηση. Προειδοποίηση ή προστασία, αυτό δεν το γνωρίζω, πάντως σαν κίνηση σημαίνει πως πολλοί από εσάς παραπονεθήκατε για αυτόν τον τρόπο συμπεριφοράς. Με την ευκαιρία να τονίσω ακόμη πως δεν έδωσα προσωπικά το κείμενο σε καμιά εκπομπή ή εφημερίδα. Έτσι κι αλλιώς από τη στιγμή που αναρτάται κυκλοφορεί ελεύθερο και ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει όπως κρίνει καλύτερα. Τώρα, για το αν παραποιήθηκαν ή όχι τα γραφόμενά μου, αυτό μπορεί να το κρίνει ο καθένας σας, αν ανατρέξει στις πηγές απ’ όπου άντλησα κι εγώ τις πληροφορίες μου.  επί πλέον δεν θα ήθελα να συμμετέχω στη διαμόρφωση του οικονομικού προγράμματος κανενός κόμματος, γιατί θα έβγαιναν πολλά άπλυτα στη φόρα. Ούτως ή άλλως τα κόμματα εξουσίας διαμορφώνουν μόνα τους, τους τρόπους χρηματοδότησής τους και μάλιστα παράνομα μέσω ειδικών κονδυλίων των διαφόρων υπουργείων ή προγραμμάτων «μόρφωσης». Τέλος, αν και πολλά από τα σχόλιά σας είχαν βαθύτερο νόημα και λειτούργησαν ίσως και ως αναμεταδότες μηνυμάτων προς διάφορες κατευθύνσεις, η ουσία είναι πως επιβεβαιώνουν τα γραφόμενά μου και τούτο μου δίνει την ικανοποίηση της ορθής πληροφόρησης!
2012, έτος καταστροφής;
Τι θα γίνει το 2012; Υπάρχει περίπτωση να καταστραφεί ο πλανήτης; Και αν ναι από ποιους; Και τι μορφής θα είναι αυτή η καταστροφή; Θα την προκαλέσουμε μόνοι μας; Θα έρθει από το διάστημα; Κι αν ναι, υπό ποιαν μορφή; Θα είναι κάποιου είδους εξωγήινοι με φουτουριστικές στολές και σπαθιά που θα εκτοξεύουν ακτίνες ή η επίθεση θα είναι κάποιας άλλης πιο «εξελιγμένης» μορφής; Και σε τελική ανάλυση, υπάρχει ή όχι ζωή έξω από τον πλανήτη μας; Τα παρακάτω ίσως σας κάνουν να αναθεωρήσετε την άποψη που έχετε αποκομίσει από ντοκιμαντέρ, ταινίες, συνεντεύξεις, εκπομπές, που έχουν έναν και μόνον στόχο: τη διαμόρφωση μιας υπαγορευμένης αντίληψης για το θέμα.
Μέχρι τώρα για την κατάκτηση ενός κράτους γνωρίζαμε δύο μορφές πολέμου: τον στρατιωτικό και τον οικονομικό. Όσον αφορά τον πρώτο έχουμε πληθώρα παραδειγμάτων από την Ιστορία, όσον αφορά το δεύτερο, τον βιώνουμε σε όλο του το μεγαλείο. Υπάρχει όμως και μια άλλη μορφή πολέμου, αυτή του ενεργειακού. Μια πρώτη επιδερμική αναφορά της έγινε στην ανάρτηση που αφορούσε τα σεισμικά όπλα και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν αυτά να καταστρέψουν μια χώρα. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που αυτά τα όπλα στρέφονται κατά ενός ολόκληρου πλανήτη; Υπάρχει κατ’ αρχήν αυτή  η δυνατότητα; Και αν ναι, από ποιους; Πάντως όχι από κατοίκους πάνω στη Γη, για τον απλούστατο λόγο πως κανένας ηγέτης κράτους, όσο τρελός και αν είναι, δεν θα θελήσει να αφανίσει τον πλανήτη και τον εαυτό του. Άρα μένει να στραφούμε προς τους ουρανούς και να ψάξουμε για κάποιον άλλον πολιτισμό εκεί έξω που να θέλει να μας καταστρέψει. Αλλά για ποιο λόγο; Τι έχει η Γη που το θέλουν τόσο πολύ; Ορυκτό πλούτο, ενέργεια, ζωή; Ερωτήματα μεταξύ άλλων, τα οποία με τη μια ή την άλλη διατύπωση απασχολούσαν την ανθρωπότητα από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, με τελικό αυτό: είμαστε τελικά μόνοι μας στο σύμπαν, η το μοιραζόμαστε με κάποιους άλλους; Υπάρχει ζωή έξω από τη Γη ή όχι. Αν το δούμε με το νόμο των πιθανοτήτων σίγουρα υπάρχει, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ή τουλάχιστον δεν έχει βγει δημόσια ακόμη κάτι τέτοιο.
Οι Μάγιας
Οι Μάγιας είναι ένας λαός της κεντρικής Αμερικής, ο πολιτισμός του οποίου είναι γνωστός από την αρχαιότητα. Οι ρίζες του εντοπίζονται πριν το 2000 π.χ. με κυριότερα χαρακτηριστικά το χτίσιμο πέτρινων οικοδομημάτων, (σπίτια, πυραμίδες), τη γεωργία, την υφαντουργία, καθώς και την επεξεργασία του χρυσού και του χαλκού και αποτελούσε το σημαντικότερο πολιτισμό του δυτικού ημισφαιρίου. Τα διάφορα στοιχεία που προκύπτουν από τη μελέτη των ευρημάτων των περιοχών που κατοίκησε ο λαός αυτός φέρουν ομοιότητες με αυτά της αρχαίας Αιγύπτου και της Ελλάδας. Σύμφωνα με τη γνώμη επιστημόνων, ίσως αυτή η ομοιότητα να οφείλεται στη συνύπαρξη όλων των λαών της γης σε ένα ενιαίο τμήμα στεριάς, (Παγγαία), πριν ακόμη αρχίσει ο διαχωρισμός των ηπείρων. Άλλοι πάλι υποστηρίζουν πως πρόκειται για Μογγόλους μετανάστες, ενώ υπάρχουν και οι πιο υποψιασμένοι, οι οποίοι ισχυρίζονται πως πρόκειται για λαό που έφτασε στη γη από το διάστημα! Όπως και να ‘χει πάντως πρόκειται για ένα λαό μυστήριο, «εξελιγμένο» θα έλεγε κανείς για τα δεδομένα της εποχής και της περιοχής που έζησε, ο οποίος εμφανίζεται και εξαφανίζεται με το πέρασμα των αιώνων. Η γραφή, ως κι αυτές ακόμη οι μορφές των θεοτήτων τους, δεν συνάδουν με καμιά της ευρύτερης περιοχής. Οι έρευνες δεν έφεραν στο φως κάποια αμυντικά συστήματα, (τείχη λ.χ.), ή πολεμικά όπλα, δεν πολέμησε ούτε κατακτήθηκε από τους Ισπανούς, όπως συνέβη με τις άλλες φυλές, (Αζτέκοι και Ίνκας). Ακόμη και σήμερα παραμένει αναπάντητο το πώς κατάφερνε και προστάτευε τις περιοχές του.
Μυστήριο – Σύμπτωση
Οι παραπάνω λέξεις, μαζί με την έκφραση «είναι πιθανόν» βρίσκονται σε πρώτη ζήτηση στο λεξιλόγιο των «ειδικών», για όποιο φαινόμενο δεν μπορούν να επεξηγήσουν ακριβώς, ή επιθυμούν να αποκρύψουν! Δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται πως οι Μάγιας σχετίζονται με εξωγήινους πολιτισμούς, ή ακόμη πως έφτασαν στη γη από το υπερπέραν. Ωστόσο οι έρευνες δείχνουν πως με κάποιον άγνωστο τρόπο οι άνθρωποι αυτοί επικοινωνούσαν με κάποια άγνωστα όντα και αυτόν τον τρόπο έχει βαλθεί να ανακαλύψει με έρευνές του το σύνολο σχεδόν της επιστημονικής κοινότητας, χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός πως κατάφεραν να προβλέψουν με ακρίβεια πριν από χιλιάδες χρόνια, μεγέθη και θέσεις ουρανίων σωμάτων, πολλές από τις οποίες ακόμη και σήμερα δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθούν. Σε αυτούς αποδίδεται το ακριβέστερο ημερολόγιο που δημιουργήθηκε ποτέ και βασίζεται στη θεωρία των τριών κύκλων: Έναν κεντρικό κύκλο 365 ημερών, έναν «ιερό» κύκλο 260 ημερών κι έναν Μεγάλο Κύκλο 5.125 ετών. Κάθε μεγάλος κύκλος ολοκληρώνεται με μια καταστροφή. Και με το σημερινό ημερολόγιο, στις 21 Δεκεμβρίου 2012, στο χειμερινό ηλιοστάσιο, έχουμε την ολοκλήρωση ενός μεγάλου κύκλου! Άρα λογικά δημιουργούνται υποψίες και φυσικά οι επιστήμονες ψάχνουν μήπως και ανακαλύψουν τι το παράξενο πρόκειται να συμβεί στο στερέωμα εκείνες τις ημέρες, που να μπορεί να επιφέρει καταστροφές και στον πλανήτη μας. Από την έρευνά τους λοιπόν προέκυψε πως στις 21 Δεκεμβρίου το 2012, ο Ήλιος μας θα ευθυγραμμιστεί με το κέντρο του γαλαξία, ένα γεγονός που επαναλαμβάνεται κάθε 25.800 χρόνια, ή κάθε 5 περίπου μεγάλους κύκλους του ημερολογίου των Μάγιας και η Γη θα ολοκληρώσει μια ταλάντωση γύρω από τον άξονά της, (μετάπτωση). Είναι όμως αυτό από μόνο του αρκετό για να επιφέρει σοβαρές καταστροφές στον πλανήτη;
Ενεργειακές εκρήξεις
Είναι όντως αυτή η ουσία της πρόβλεψης των Μάγιας, ή πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό; Μήπως αναφέρονται σε κάποιου είδους επίθεση που θα δεχθεί η γη εκείνο το διάστημα; Και πώς θα μπορούσε να εννοηθεί μια τέτοια επίθεση; Όχι βέβαια με σπαθιά και πυραύλους, αυτά ας τα αφήσουμε για τους δημιουργούς κινηματογραφικών ταινιών, οι οποίοι εν τέλει προσπαθούν και καταφέρνουν να περάσουν κάποια διαφορετικά μηνύματα, αλλά με ενέργεια! Και πώς θα μπορούσε να κατευθυνθεί με ακρίβεια ένα κύμα ενέργειας, ώστε να καταστρέψει έναν πλανήτη; Η απάντηση δόθηκε εν μέρει από την ανάρτηση για τους σεισμούς πριν από δύο περίπου χρόνια και τον Νίκολας Τέσλα! Οι Μάγιας αυτό που «είδαν» ήταν μια ενεργειακή «επίθεση», η οποία ξεκινούσε τότε από κάποιο σημείο του διαστήματος και κατευθυνόταν προς τη γη. Αναλογικά με τα χιλιάδες έτη φωτός που μας χωρίζουν από τον όποιον «εξωγήινο πολιτισμό» είναι απόλυτα λογικό αυτή η «επίθεση» να ξεκίνησε πολλά πολλά χρόνια πριν και να πλησιάζει το στόχο της τώρα. Και όταν μιλάμε για επίθεση εννοούμε προφανώς μια μεγάλης ισχύος έκρηξη, η οποία σημειώθηκε σε έναν πλανήτη άλλου ηλιακού συστήματος, μέρος της οποίας κατάφερε να ενσωματωθεί στο δικό μας ηλιακό σύστημα και να κατευθύνεται προς τη Γη, με απρόβλεπτες ενδεχομένως συνέπειες. Ίσως η έκρηξη αυτή να ήταν απλά ένα φυσικό φαινόμενο, σαν κι αυτά που παρατηρούν συνεχώς τα τηλεσκόπιά μας, ίσως όμως να οφείλεται σε ένα πανίσχυρο όπλο, που είχε συγκεκριμένο στόχο: τη Γη. Ίσως ακόμη να μην είναι και η πρώτη φορά που παρατηρείται τέτοιο φαινόμενο στο ηλιακό μας σύστημα, καθώς σύμφωνα με τον Μπόντε, «λείπει» ένας πλανήτης ανάμεσα στον Άρη και στο Δία, στη θέση του οποίου εμφανίζονται αστεροειδείς, οι οποίοι πιστεύεται πως αποτελούν απομεινάρια της διάλυσης ενός πλανήτη που βρισκόταν εκεί, (πλανήτης Χ;), τμήματα του οποίου φτάνουν στη Γη ως διάττοντες αστέρες και αποτελούν αντικείμενο μελέτης.
Ο κανόνας του Μπόντε
Το 1772, σε ηλικία μόλις 25 ετών ο Γερμανός Johann Elert Bode, διατύπωσε το νόμο των αποστάσεων μεταξύ των πλανητών και βοήθησε έτσι στο να γίνουν σημαντικές ανακαλύψεις στο ηλιακό μας σύστημα. Σύμφωνα λοιπόν με τη θεωρία του αυτή, αν πάρουμε την ακολουθία των αριθμών 0,3,6,12,24,48,96… προσθέσουμε τον αριθμό 4 και το αποτέλεσμα το διαιρέσουμε με το 10, μπορούμε να υπολογίσουμε την απόσταση των πλανητών από τον ήλιο με μονάδα την απόσταση της Γης. Έτσι στο 0,4 βρίσκεται ο Ερμής, στο 0,7 η Αφροδίτη, στο 1 φυσικά η Γη, στο 1,6 ο Άρης, στο 2,8 ουδείς, στο 5,2 ο Δίας κ.ο.κ. Δεν υπάρχει ακρίβεια στον υπολογισμό της  θέσης των δύο τελευταίων πλανητών του ηλιακού μας συστήματος του Ποσειδώνα και του Πλούτωνα, αλλά τούτο δεν αποτελεί σημαντική ανακρίβεια, αν λάβουμε υπ’ όψιν μας το γεγονός πως την εποχή που διατυπώθηκε ο παραπάνω νόμος, ήταν γνωστοί μόνον οι έξι από τους εννέα σήμερα πλανήτες. Έτσι λοιπόν οι επιστήμονες άρχισαν να ψάχνουν στη θέση 2,8 για να επιβεβαιώσουν τη θεωρία του Μπόντε και εντελώς τυχαία την πρωτοχρονιά του 1801 ανακάλυψαν έναν από τους συνολικά 1600 αστεροειδείς που βρίσκονται σε εκείνη την περιοχή. Έκτοτε, είναι έντονη η φημολογία πως πρόκειται για υπολείμματα κάποιου πλανήτη, ο οποίος διαλύθηκε από μια άγνωστη μορφή δύναμης.
E pur si muove
Αρκετά χρόνια πριν τον Μπόντε, ένας άλλος Ιταλός αστρονόμος ο Γαλιλαίος παρατηρώντας τον ουρανό με το τηλεσκόπιό του, διατύπωσε την άποψη πως δεν αποτελεί η Γη το κέντρο του Ηλιακού μας συστήματος, όπως ήθελε μέχρι τότε η καθολική Εκκλησία, αλλά ο Ήλιος. Στο βιβλίο του, «Dialogo sopra i due massimi sistemi del mondo», προσπαθεί να διασκεδάσει τις δύο θεωρίες, αλλά και να ενημερώσει το ευρύ κοινό για το ηλιοκεντρικό και το γεωκεντρικό σύστημα. Το γεγονός δε πως ήταν γραμμένο στα απλά ιταλικά και όχι στα λατινικά, όπως επέβαλε η εκκλησία ως γλώσσα θρησκείας και επιστήμης, εξόργισε τον Πάπα με αποτέλεσμα να συλληφθεί από την Ιερά Εξέταση και να οδηγηθεί ενώπιον της «δικαιοσύνης». Η οργή αυτή του Πάπα δημιουργήθηκε από το γεγονός πως θα μπορούσε ο κάθε πολίτης που είχε τη δυνατότητα να διαβάζει την απλή ιταλική γλώσσα να διευρύνει τις γνώσεις του, κάτι που προφανώς δεν εσύμφερε την καθολική εκκλησία. Ας μην μιλήσω για το βαρύ ανασταλτικό ρόλο που έπαιξε η θρησκεία στην ανάπτυξη και τις επιστήμες, ας μη μιλήσω για το ρόλο του Βατικανού, του Αγίου Όρους, των Πατριαρχείων και της Εκκλησίας μας , στη φύλαξη (με αμοιβή παρακαλώ), ανεκτίμητης αξίας υλικών αγαθών, γιατί θα φύγω πολύ απ΄ το θέμα και θα δημιουργήσω κακές εντυπώσεις στο χριστεπώνυμο πλήθος. Θα αναφέρω μόνο τούτο: σε ποιο σημείο δεν πρόκειται να ψάξει κανείς ποτέ; Τι είναι πιο σταθερό ακόμη κι απ’ το πολίτευμα και τις κυβερνήσεις των εθνών; Τι δεν πρόκειται ποτέ να αμφισβητηθεί από κανέναν; Η Θρησκεία και τα Ιερά μέρη! Άρα τι μπορεί να αποτελέσει και την ασφαλέστερη κρυψώνα; Αφήνω τις απαντήσεις στην κρίση σας. Ο Γαλιλαίος, γλίτωσε τελικά τη θανατική ποινή,  μόνον όταν αποποιήθηκε δημοσίως την ηλιοκεντρική θεωρία, κατασχέθηκαν οι σημειώσεις και οι μελέτες του, (λέγεται ωστόσο πως φυλάγονται στα άδυτα του Βατικανού) και καταδικάστηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό. Ωστόσο βγαίνοντας από το δικαστήριο ψιθύρισε αναφερόμενος προφανώς στη Γη: «e pur si muove», (και όμως κινείται), γιατί δεν μπορούσε να ζήσει με την αδικία και να δεχθεί την αλλοίωση των επιστημονικών του ευρημάτων. Πέραν  όμως της ηλιοκεντρικής θεωρίας, ο Γαλιλαίος ήταν και μάρτυρας της πρώτης σύγχρονης ενεργειακής επίθεσης σε πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος, διατυπώνοντας βεβαίως το φόβο πως ο επόμενος στόχος ίσως είναι η Γή! Παρατήρησε λοιπόν πως οι τέσσερις μετέωροι σχηματισμοί του πλανήτη Δία,  τα τέσσερα φεγγάρια του, η Ιώ, η Ευρώπη, ο Γανυμήδης και η Καλλιστώ, ήταν αποτέλεσμα μιας τεράστιας ενεργειακής έκρηξη, (επίθεσης), στον πλανήτη Δία..
Μια μικρή ανασκόπηση
Έγραφα πριν δύο χρόνια περίπου για τις δυνατότητες πρόγνωσης σεισμών μέσω της συσκευής ΒΑΝ και σημείωνα πως η συσκευή αυτή προβλέπει τους «τεχνητούς» και όχι τους φυσικούς σεισμούς. Σε κάποια από τα σήματα που ελάμβανε λοιπόν αυτή η συσκευή διαπιστώθηκε πως το σημείο αποστολής τους ήταν όχι κάπου στη Γη, αλλά στον ουρανό. Κι όταν λέμε ουρανό δεν εννοούμε κάποιο δορυφόρο έξω από την ατμόσφαιρα, αλλά κάπου πολύ πιο μακριά. Δημιουργήθηκε εύλογα τα ερώτημα, ποιος τα στέλνει αυτά τα σήματα και τι θέλει να πετύχει. Μήπως μέσω αυτών «κάποιοι απ’ έξω» πραγματοποιούν κατά κάποιο τρόπο τεστ εξερεύνησης της Γης. Μα θα μου πείτε το ίδιο δεν κάνουμε κι εμείς ως γήινοι; Δεν χρησιμοποιούμε τον ίδιο τρόπο, ώστε να εξερευνήσουμε άλλα ουράνια σώματα; Ίσως. Καθημερινά, τα διαστημικά τηλεσκόπια λαμβάνουν δεκάδες ακαταλαβίστικα σήματα, τα οποία προσπαθούν οι επιστήμονες να αποκρυπτογραφήσουν χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους. Η πιο σύγχρονη, η οποία τελειοποιήθηκε το 1998 και χρησιμοποιείται κατά κανόνα ως σήμερα είναι η “HellOlymp” από τα αρχικά Hellenic & Olympus, καθόλου τυχαία νομίζω. Οι αποκρυπτογραφήσεις μηνυμάτων, αλλά και εικόνων επιβεβαίωναν την άποψη πως κάτι σημαντικό πρόκειται να συμβεί. Ο Τέσλα έλεγε πως η Γη αποτελεί μια τεράστια ενεργειακή λίμνη, η οποία μπορεί να συντηρήσει αν αξιοποιηθεί σωστά όλες τις μορφές ζωής που φιλοξενεί. Κάτι σαν μια τεράστια «μπαταρία» ας πούμε. Και εφόσον πρόκειται για μπαταρία, αυτή θα έχει και «πόλους» από τους οποίους είτε θα τροφοδοτείται με ενέργεια ώστε να παραμένει γεμάτη, είτε θα τροφοδοτεί με ενέργεια την κατανάλωση. Όχι δεν αναφέρομαι στο Βόρειο και Νότιο πόλο!
Οι Δελφοί
Η περιοχή των Δελφών στη Φωκίδα αποτέλεσε από την αρχαιότητα πόλο έλξης κάθε κατηγορίας πολιτών, βασιλιάδων, αρχόντων, αλλά και κοινών θνητών, με σκοπό τη λήψη πληροφοριών για κάποιο θέμα του ενδιαφέροντός τους. Εννέα φορές το χρόνο, το ομώνυμο μαντείο προέβλεπε τα μελλούμενα. Εννέα φορές το χρόνο στην ευρύτερη περιοχή του συγκεντρωνόταν πλήθος κόσμου και προσφέροντας δώρα ζητούσε χρησμό. Μυστήριο παραμένει ακόμη και σήμερα, το πώς ήξεραν αυτές τις ημερομηνίες οι πιστοί του Απόλλωνα και έφταναν την κατάλληλη ημέρα στην περιοχή, αφού δεν υπήρχε κάποιο κοινό ημερολόγιο να ακολουθούν. Η περιοχή καλύπτεται επίσης από ένα πέπλο μυστηρίου ως προς τη μορφολογία του υπεδάφους της. Πολλοί αρχαιολόγοι και γεωλόγοι την εξέτασαν και είτε διέψευσαν αυτά που οι μύθοι περιέγραφαν, είτε τα επιβεβαίωσαν. Κάτι που έγινε τα τελευταία χρόνια γνωστό είναι πως ο ναός του θεού Απόλλωνα, βρίσκεται στο σημείο που διασταυρώνονται δύο (επιβεβαιωμένα) ρήγματα της περιοχής, τα οποία μάλιστα σχηματίζουν το γράμμα «Χ»! Το σίγουρα είναι πως κάτω από τους Δελφούς υπάρχουν δίοδοι που κανείς δεν ξέρει ή δεν έχει αποκαλύψει που οδηγούν και αν εξυπηρετούν κάποιο συγκεκριμένο σκοπό. Όπως επίσης κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει το λόγο για τον οποίον επελέγη αυτή η δύσβατη τοποθεσία για την ανοικοδόμηση του μαντείου. Γνώριζαν μήπως κάτι παραπάνω οι πρόγονοί μας, το οποίο ακόμη και σήμερα παραμένει αναπάντητο; Σαφώς και ναι, αυτό που ολόκληρη η επιστημονική κοινότητα ξέρει, αλλά κανείς δεν λέει με σαφήνεια: το σημείο αυτό αποτελεί το μοναδικό μέρος του πλανήτη μας, το οποίο διαθέτει τόσο μεγάλο μαγνητικό πεδίο! Είναι μ’ άλλα λόγια ένας από τους «πόλους» της μπαταρίας που ονομάζεται Γη! Αν τύχει να βρεθείτε εκεί θα νοιώσετε εντελώς διαφορετικά, μια ευφορία, μια αναζωογόνηση, ένας εκστασιασμός θα σας κυριεύσει, καθώς θα περνάτε από το ναό του Απόλλωνα και θ’ ανηφορίζετε προς το στάδιο. Εκεί βρέθηκα κι εγώ το καλοκαίρι του 2010 και μου έκανε εντύπωση το γεγονός πως το στάδιο παρέμενε κλειστό καλοκαιριάτικα για «εργασίες συντήρησης»! Τι ακριβώς εργασίες ήταν αυτές δεν μάθαμε ποτέ και πουθενά δεν ανακοινώθηκε το κλείσιμο του εν λόγω σταδίου. Θα έπρεπε να βρεθεί κάποιος εκεί για να το διαπιστώσει. Και αν κανείς πηδούσε τις «κορδέλες» και εισερχόταν στα ενδότερα, ίσως έβλεπε κι άλλα περίεργα πράγματα!
Στο δια ταύτα
Πώς συνδέονται τώρα όλα αυτά θα μου πείτε. Οι Μάγιας της Ν. Αμερικής, οι Δελφοί και το σύστημα πρόγνωσης σεισμών ΒΑΝ; Οι Μάγιας ήταν οι πρώτοι που πολύ σωστά προέβλεψαν πως κάτι θα συμβεί το 2012, μιας και ήταν αυτοί που παρατήρησαν μια «επίθεση» που  μόλις ξεκινούσε από έναν άλλον πλανήτη έξω από το ηλιακό μας σύστημα. Το πώς, αποτελεί αντικείμενο μελέτης της ΝΑΣΑ, αλλά και της επιστημονικής κοινότητας, χωρίς να έχει απαντηθεί ακόμη. Θεωρείται ωστόσο βέβαιο πως ο λαός αυτός ερχόταν σε επικοινωνία με κάποιας μορφής εξωγήινη ζωή και πως η περιοχή του ήταν η πρώτη που εντοπίστηκε από αυτήν. Αναλογικά με τα χιλιάδες έτη φωτός που μας χωρίζουν από τους «εξωγήινους πολιτισμούς», είναι απόλυτα λογικό μια τέτοια «επίθεση» να ξεκίνησε πολλά - πολλά χρόνια πριν και να εκδηλώνεται τώρα! Βέβαια, αν αυτή η επίθεση είναι αποτέλεσμα κάποιας μεγάλης ισχύος έκρηξης, μέρος της οποίας πήρε πορεία προς τη Γη, ή προήλθε από ένα πανίσχυρο όπλο με στόχο να μας πλήξει, αυτό δεν το γνωρίζω. Η πρόβλεψη των Μάγια που βασάνιζε τους επιστήμονες χρόνια τώρα, αλλά και οι παρατηρήσεις του ΒΑΝ για προέλευση σεισμικών κυμάτων από το διάστημα ενίσχυε όλο και περισσότερο το ενδεχόμενο να βγει αληθινή η προφητεία. Έπρεπε λοιπόν να προετοιμαστεί η ανθρωπότητα, είτε να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο καταστροφής της, είτε να «αποκρούσει» μια δύναμη που δεν γνώριζε. Πώς όμως;
Επειδή πρόκειται για ενέργεια, ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία δηλαδή, θα πρέπει να κατασκευαστεί ένας κατάλληλος «δέκτης» και μια «κατανάλωση», ώστε να την απορροφήσει. Ο δέκτης αυτός θα μπορούσε να είναι μια παραλλαγή του μηχανήματος πρόγνωσης σεισμών και η κατανάλωση η ίδια η Γη. Θα έπρεπε λοιπόν να βρεθεί κάποιο σημείο «απορρόφησης» αυτής της ενέργειας και διοχέτευσής της στα έγκατά της. Ένας «πόλος» της μπαταρίας Γη, όπως έλεγα παραπάνω. Και ποιο  σημείο θα μπορούσε να λειτουργήσει ως πόλος, αν όχι αυτό των Δελφών; Και ποιος θα ήταν περισσότερο κατάλληλος για την δημιουργία αυτού του μηχανήματος, αν όχι ο κατασκευαστής του ΒΑΝ; Και μπροστά στο ενδεχόμενο καταστροφής του πλανήτη ποιος δεν θα παραμερούσε «κόντρες» του παρελθόντος και δεν θα συνεργαζόταν παρέχοντας κάθε είδους βοήθεια ή τεχνογνωσία, προ υλοποίηση ενός εγχειρήματος, αφού δεν υπήρχε σχέδιο Β; Θα τολμήσω να σας θυμήσω ένα σχόλιο ανώνυμου αναγνώστη από την ανάρτηση που αφορούσε τους σεισμούς και να το συνδυάσω με τα παραπάνω: "sostiras epi edafous anepafon epiferousi mega riksi sumforon" frasi pou suntoma tha epalitheutei...Τα συμπεράσματα δικά σας.
2012 ή 2010;
Ωστόσο, το καλοκαίρι του 2010 οι δικοί μου «κομπογιαννίτικοι» υπολογισμοί άλλα έδειξαν. Συνδυάζοντας μεγάλα γεγονότα του ιστορικού παρελθόντος, (σεισμούς, πλημμύρες, εκλείψεις), μου προέκυψαν δύο πιθανές ημερομηνίες διαφορετικές από αυτές του 2012, η 24η Αυγούστου και η 6η Σεπτεμβρίου του 2010!!! Η διαφορά από το 2012 που έδιναν οι Μάγιας ήταν μεγάλη. Ωστόσο μου διέφυγε το γεγονός πως θα έπρεπε να προσθέσω 13 ημέρες που χάθηκαν από τη μετάβασή μας στο σημερινό ημερολόγιο, καθώς επίσης να αφαιρέσω περίπου δύο χρόνια που χάθηκαν κοντά στο 50 π.Χ., όταν η ανθρωπότητα προσπαθούσε να ορίσει το ημερολόγιό της, (γι’ αυτό και λέγεται πως ο Χριστός γεννήθηκε το 3 μ.Χ. και όχι το 0). Έτσι η κατά τους Μάγια καταστροφή του 2012 θα μπορούσε αν διατηρούσαμε το τότε ημερολόγιο να συνέβαινε το 2010. Δείτε τα γεγονότα και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας: στις 20 του Σεπτέμβρη 2010, ο πλανήτης Δίας, ο μεγαλύτερος του ηλιακού μας συστήματος, πλησίασε τη Γη σε απόσταση 380 εκατομμύρια χιλιόμετρα και γίνεται για αρκετές μέρες το λαμπρότερο ουράνιο σώμα μετά τη Σελήνη. Ήταν το κοντινότερο πέρασμα του πλανήτη από το 1963 και θα επαναληφθεί το 2022. Καθώς η Γη περνούσε ανάμεσα από το Δία και τον Ήλιο, ο Δίας εμφανιζόταν στο δυτικό ουρανό την ώρα της δύσης. Σιγά – σιγά ανέβαινε προς τα πάνω και γύρω στα μεσάνυχτα βρισκόταν στην κορυφή του ουράνιου θόλου, κατακόρυφα προς τα πάνω, πράγμα παράξενο έως αδύνατο, καθώς γνωρίζουμε πολύ καλά πως ό,τι ανατέλλει πρέπει απαραιτήτως να δύει. Το γεγονός πέρασε ασχολίαστο από όλη σχεδόν την επιστημονική κοινότητα. Δεν το παρατήρησαν ή εσκεμμένα το άφησαν να πλανάται ασαφές; Αναφορές στο διαδίκτυο μιλούσαν εκείνον τον καιρό για έναν πλανήτη μυστήριο, κάτι σα διαστημόπλοιο που κρυβόταν στα όρια του ηλιακού μας συστήματος, χωρίς να επιβεβαιώνεται ή να διαψεύδεται επισήμως η είδηση..
Υπάρχει τελικά ή όχι εξωγήινη ζωή;
Ήταν ή όχι η  εικοστή Σεπτεμβρίου 2010 η μέρα της επίθεσης; Κατά τη γνώμη μου ναι. Όλες οι συγκυρίες αυτό αποδεικνύουν, με κορυφαία αυτήν της επίσκεψης του Πάπα Βενέδικτου στην Αγγλία στην εκδήλωση  οσιοποίησης του καρδιναλίου Τζον Νιούμαν, ο οποίος όταν ζούσε ασχολείτο με αστροφυσικά ζητήματα. Λέγεται επίσης πως στο ταξίδι του αυτό μετέφερε μέρος των κατασχεθέντων σημειώσεων του Γαλιλαίου! Για ποιο λόγο άραγε; Υπάρχει όμως και μια μετέπειτα και μάλιστα χειροπιαστή επιβεβαίωση του συμβάντος. Στις «μετρήσεις» που ακολούθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Ελλάδας για να εκτιμηθεί το πού διοχετεύτηκε όλη  αυτή η ενέργεια, (στις οποίες μάλιστα πήρε μέρος και η ΝΑΣΑ), ανακαλύφθηκαν δεκάδες νέες εστίες πετρελαίου πλησίον των Δελφών, αλλά και γενικότερα στη ευρύτερη περιοχή της χώρας μας. Μ’ άλλα λόγια το μηχάνημα, ο δέκτης, δούλεψε, το κακό ανακόπηκε, η ενέργεια που είχε σκοπό να μας καταστρέψει μετατράπηκε σε ενέργεια που μπορεί να μας εξασφαλίσει εφόδια να ζήσουμε λίγο παραπάνω. Άλλο στοιχείο. Λίγο αργότερα και μετά την αποστολή εγγράφου στο Λευκό Οίκο με 17.000 υπογραφές που ζητούσαν να ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση των ΗΠΑ το θέμα ύπαρξης ή όχι εξωγήινων, ο  σύμβουλος του προέδρου Ομπάμα, Φιλ Λάρσον, ανακοινώνει πως «η αμερικανική κυβέρνηση δεν έχει καμία απόδειξη για την ύπαρξη ζωής εκτός του πλανήτη μας, ούτε έχει στη διάθεσή της πληροφορίες για επαφές εξωγήινων με ανθρώπους». Αυτό από μόνο του εμένα μου προκαλεί υποψίες. Τέλος, το φθινόπωρο του 2011 ανακοινώνεται η ύπαρξη ενός παρόμοιου με το δικό μας ηλιακού συστήματος με ύπαρξη ενός πλανήτη, ο οποίος μοιάζει με τη Γη και είναι πιθανόν να φιλοξενεί ζωή. Σε λίγο θα μας πουν και πως το ηλιακό μας σύστημα έχει τελικά 10 πλανήτες και όχι 9! Δεν μας λένε όμως τι έβλεπε τότε το διαστημόπλοιο voyager 1 το οποίο το 2010 βρισκόταν στα όρια του ηλιακού μας συστήματος!
Επίλογος
Υπάρχουν πολλές αναφορές για πτήσεις εξωγήινων πάνω από τη χώρα μας και όχι μόνον. Στους Δελφούς, τον Όλυμπο, στην Αταλάντη και σε πολλές ακόμη περιοχές. Ποιες από αυτές  είναι αληθινές και ποιες όχι αυτό δεν το γνωρίζω ειλικρινά. Ωστόσο όλες οι περιπτώσεις που βγήκαν στη δημοσιότητα, είτε έχουν διαψευστεί, είτε επεξηγηθεί με διαφορετικό τρόπο. Εγώ πάντως κρίνω σκόπιμο να σας δώσω μια ιστοσελίδα, (αν λειτουργεί ακόμη), για να την επισκεφτείτε όσοι θέλετε και να σχηματίσετε την προσωπική σας άποψη.
Ίσως πολλοί από εσάς θεωρήσουν το σημερινό θέμα ως επιστημονικής φαντασίας. Ίσως να πιστεύετε πως τα παραπάνω θα γινόντουσαν μια καλή ταινία στα χέρια κάποιου δημιουργού. Προσωπικά ήθελα να το αναρτήσω αμέσως μετά το θέμα των σεισμών, την εποχή που σύμφωνα με τις ενδείξεις μου θα συνέβαιναν όλα. Τελικά το ανέβαλα και  το βάζω τώρα σχεδόν με δύο χρόνια καθυστέρηση.

Καλές διακοπές σε όσους δεν έχετε φύγει ακόμη.

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ,
Με πόσο ωραίο τρόπο περιγράψατε μια αληθινή ιστορία για την οποία ολόκληρη η ανθρωπότητα έπρεπε να καυχιέται και να ευχαριστεί τους θαυμάσιους επιστήμονες που ζουν ανάμεσά μας και έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην επιστήμη- κατά συνέπεια στη σωτηρία μας.
Επίσης, σας ευχαριστώ πολύ που με προστατεύσατε. Ξέρετε πολύ καλά σε τι αναφερομαι.
Με βαθυτάτη εκτίμηση,
Ιω.Τσεκ.

Ανώνυμος είπε...

Η περιγραφή των γεγονότων, αξιότιμε κύριε, οδηγεί στο εξής συμπέρασμα: γίνονται τόσα γύρω μας, για τα οποία ισχύει ο Νόμος της Σιωπής, με αποτέλεσμα το έργο των επιστημών πολλές φορές να μένει στην αφάνεια. Έχω διαβάσει όλα τα κείμενά σας και παρατηρώ πως γνωρίζετε πολύ καλά τι συμβαίνει στο χώρο μας.
Δεν ξέρω πράγματι ποιος είστε και τι πηγές έχετε, αλλά νομίζω πως καλό είναι να ανοίξετε μια συζήτηση- ναι, εσείς!- γύρω από το θέμα της ελευθερίας των Επιστημών, γιατί εκεί επιβάλλεται η μεγαλύτερη λογοκρισία.
Στον Μεσαίωνα μην νομίζετε πως ήταν χειρότερα τα πράγματα, πιστέψτε με.
Πριν λίγους μήνες καταφέραμε κάτι για το οποίο αντί να μας συγχαίρουν, μας επέβαλλαν και τιμωρία. Ξέρετε νομίζω γιατί πράγμα μιλάω.
Το ίδιο θέλουν να κάνουν και τώρα με το φαινόμενο της Κρήτης. Λυπάμαι πραγματικά και ελπίζω να συνεχίσετε να γράφετε στο ιστολόγιό σας, ακόμα και για εμάς, τους ξεχασμένους επιστήμονες.
Ευχαριστώ πολύ,
Α. Τσελ.

Ανώνυμος είπε...

人民共和國的中國,向你表示祝賀你的勇氣科學家。
我們欠他們很多。
北京科學中心

Ανώνυμος είπε...

Είναι σαφές πως τα όσα γράφετε (με πολύ προσοχή η αλήθεια) δεν είναι τυχαία. Δεν μπορώ να φανταστώ μάλιστα από πού μπορεί να έχουν διαρρεύσει. Ούτε καν ποιος μπορεί να είστε και τι σχέση έχετε με όλα αυτά. Σημασία έχει πως συντελέστηκε μια παγκόσμια σωτήρια επιτυχία, την περίοδο που αναφέρετε, για την οποία αν μπορούσαμε να μιλήσουμε ανοιχτά, θα ήμασταν πολύ υπερήφανοι ως Έλληνες.
Εγώ δεν έχω τον φόβο να μιλήσω (άλλωστε δεν τον είχα ποτέ, παρ’ όλες τις απαγορεύσεις), απλά νομίζω πως είναι κρίμα στην αγωνία σας να ενημερώσετε τον κόσμο, να σας βάλουν κάποιοι στο στόχαστρο. Αφορμή ψάχνουν εξάλλου χρόνια τώρα…
Πάντως για την Ιστορία, να πω μόνο πως η ανθρωπότητα οφείλει πολλά στα αρχαία μνημεία της πατρίδας μας, σε αυτούς τους τόπους που μέχρι και σήμερα λειτουργούν ως ασπίδα ενάντια στους εισβολείς.
Καλό σας βράδυ.
Με εκτίμηση,
Β.Π
Πάτρα

Ανώνυμος είπε...

Read with interest your analysis on the end of the world.
Unfortunately, none of the above is not true and we are obliged in such cases contradict the authors.
If you wish to further develop your thoughts, please contact us.
Press Office
NASA

Ανώνυμος είπε...

Тот факт, что Греция имеет прекрасные ученые, внутри которой могут принадлежать себе.
События прошлого лета показали, что.
Спасибо.

Ανώνυμος είπε...

Je suis ravi que de nos jours il ya des gens comme vous avec une belle écriture telle. En effet, je suis devenu votre ventilateur. J'espère que dans ma prochaine visite en Grèce pour être en mesure de le savoir.
Cordialement,
F.H.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε,
Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού σας στέλνω τους χαιρετισμούς μου.
Είμαι κι εγώ από τους «κυνηγούς» του αμερικανικού ονείρου, το οποίο και με «ανάγκασε» να φύγω νωρίς από την Ελλάδα, μετά τις σπουδές μου στο Φυσικό, και να εγκατασταθώ στην Καλιφόρνια.
Ομολογώ πως τα όσα γράφετε τα βρίσκω ιδιαιτέρως σπουδαία και λυπάμαι που τόσο σοβαρές και τεκμηριωμένες απόψεις δεν ακούγονται σε τηλεοράσεις ή δεν γράφονται σε περιοδικά.
Σήμερα είμαι καθηγητής σε ένα μεγάλο Πανεπιστήμιο της Αμερικής και με χαρά διάβασα στους σπουδαστές μου τα όσα γράψατε. Όλοι με ρωτούσαν λεπτομέρειες για εσάς και τόσο αυτοί, όσο κι εγώ, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε.
Έψαξα να βρω κάπου το e-mail σας, αλλά στάθηκε ακατόρθωτο. Με χαρά θα σας καλούσαμε για μια πολύ ενδιαφέρον διάλεξη στο Πανεπιστήμιό μας! Αν γράψετε κάπου ένα μέσο επικοινωνίας, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για να το κανονίσουμε.
Με εκτίμηση,
Χρήστος Πάππας

Ανώνυμος είπε...

Dear Sir,
Everyone owes much to your country.
You created the Republic, you've made the basis for the movement of free ideas and now you saved all mankind from one big threat.
Indeed, it is sad that we are not able to speak clearly about this, but sometimes silence is more precious.
The American nation thanks you.
I regret that I have to keep my anonymity.

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβω, ήρθε η Συντέλεια του κόσμου; Θα έρθει; Τι ακριβώς γράφεις ρε Αγριλιά, δεν καταλαβαίνω…

Ανώνυμος είπε...

فقط ایران است که توانایی انسان را از عذاب است که به زودی به اندازه کافی برای محافظت از است.
فقط ما باید قدرت!

Ανώνυμος είπε...

Πάντοτε με αινίγματα γράφεις φίλε Αγριλιά!
Όσο κι αν θέλω να μπω στο πνεύμα σου, δεν τα καταφέρνω…
Μπορούμε να σε βρούμε και στο facebook? Έψαξα μήπως είναι εκεί περασμένο το blog σου, αλλά δεν το βρήκα. ‘Η να μας δώσεις το προσωπικό σου προφίλ.
Πάντως εγώ δεν πιστεύω στα σενάρια καταστροφολογίας. Αυτά άλλωστε πάντοτε λεγόντουσαν. Να θυμήσω το 2000 τι λέγανε;;;
Φιλιά,
Μαρία Νίκα

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΡΙΛΙΑ, ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΜΑΓΙΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ‘Η ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΑΘΑΡΙΖΕΙΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ –ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
ΣΤΡΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Edo o kosmos den exei na faei, eseis gia eksogiinous milate!

Ανώνυμος είπε...

NOTICE IS FOR TEXT RULES APPLICABLE INSURANCE. IF SECOND MARKING, YOUR PROFILE WILL BE REMOVED.
TECHNICAL SUPPORT BLOGSPOT

Ανώνυμος είπε...

Yparxei mia terastia sunomosia sygkalipsis tis NASA, ton kinezikon- rosikon- europaikon diastimikon organoseon oste na min matohume pote tin alitheia sxetika me ti zoi sto diastima. Makari agrilia na mas egrafes ki alla perissotera, giati sigoura tha gnorizeis kala ti ginetai. Genika ta diastimika themata nomizo pos eksitaroun olous tous anthropous, idiaitera logo tis mistikopatheias pou ta perivalloun.

Ανώνυμος είπε...

Sir,
I read with great interest your article and was surprised with your knowledge.
The space holds many secrets and we know that some of them try to keep away from publicity. Therefore, I am impressed that you dared to speak out.
Maybe this is a new beginning. Maybe you decide to Greece to speak to humanity and the "Miracle of Delphi" and the secrets hidden in its stage.
The "paths" that lead to knowledge, they led the ancient Greeks in their first contact with the "other" ...
K.M.D.

Ανώνυμος είπε...

Είναι σαφές πως όλα τα παραπάνω είναι λεπτομέρειες που δόθηκαν από πολύ καλή και έγκυρη πηγή. Εμείς οι λίγοι που γνωρίζουμε οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν που αψήφησε νόμους και κανόνες και εργάστηκε για το γενικό καλό.
Κι ας ήξερε πως κάποιος θα βρισκόταν να τον προειδοποιήσει με σιωπή.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Μπροστά μας έχουμε μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις. Στις 9 Ιανουαρίου το πρώτο σήμα και μετά μια νέα βροχή, όλα με το στοιχείο του μυστηρίου, αλλά και τη… «λύση» του στο τζεπάκι της NASA.
Εκεί στους Δελφούς υπάρχει η λύση. Εκεί αναζητήστε την αλήθεια. Εκεί που η ανθρωπότητα χρωστάει την ύπαρξη της…
Ένας αθεράπευτα ονειροπόλος της Σελήνης… {Σωστήρας}

Ανώνυμος είπε...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΦΕΥΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ. ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ!!!

Ανώνυμος είπε...

POLLA SUGXARITIRIA. VRIKA POLY ENDIAFERON TO KEIMENO SAS. PRAGMATIKA MPRAVO SAS.

Ανώνυμος είπε...

The strength of your writing does not allow opponents of physics to your question or try to silence.
I hope soon need to help to reveal the truth to humanity.
Sincerely,
Jonh Cerellantre
President of the Natural World Community

Ανώνυμος είπε...

Sir,
Ich weiß sehr gut, was du redest Tatsache. Mein Freund fragte Panagiotis und mein eigenes Wissen, um die Maschine zu bauen. Ich bin überrascht jedoch, dass sprachen offen darüber.
Ich las die eine Analyse der Artikel in der Zeitschrift "Physics". Ich denke, es sollte eine offene Diskussion zu diesem Thema sein.
Ehrung ganze Menschheit.
Vielen Dank

Ανώνυμος είπε...


Σας παραθέτω ένα ποίημα που μου το έδωσε ο πατέρας μου λίγο πριν πεθάνει… Νομίζω πως θα θέλατε να το διαβάσετε, εσείς και οι αναγνώστες σας.

Σαν του Ιούλη τη βραδιά, μεσάνυχτα και κάτι
Εκεί ψηλά, το μυστικό μας ανάβει
Στην πέτρα των προφητειών, που πλέον δεν υπάρχει
Μια μηχανή, μια ζωή, μια ανάσα για το θαύμα.

Κι αν η σιωπή τα σβήσει όλα στη στιγμή
Η ανάμνηση εκείνης της νύχτας θα υπάρχει μέσα μας
Θα το ζούμε σαν όνειρο θερινής νυχτός
Σαν τ’ αύριο στ’ αγιάζι.

Ήταν φίλος με αυτόν που αναφέρετε έμμεσα στο κείμενό σας. Ξέρω κι εγώ γιατί μιλάτε. Σας διαβάζω, όπως σας διάβαζε κι εκείνος. Όπως σας ήξερε η Φύσις…
Συγνώμη για την ενόχληση, αλλά νομίζω πως άξιζε η αναφορά του.

Πέθανε πριν λίγους μήνες. Ικανοποιημένος. Βαθύτατα συγκινημένος για το «Θαύμα»… Ήταν Φυσικός. Ονειροπόλος επιστήμονας. Σας έλεγε «αγριλάκι»… Ο Θεός (αν υπάρχει…) ας αναπαύσει την ψυχούλα του.
Ευχαριστώ.
Δ.Ε
(τα δικά του αρχικά)…

Ανώνυμος είπε...

Poli Oraia I allagi agrilia sto blog. To xreiazotan!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους! Εξαφανίστηκε εκείνη η ενοχλητική γραμμή στο blog σου! Τι ωραία αλλαγή! Ποτέ θα βάλεις καινούριο θέμα; Μήπως ήρθε η ώρα;;;

Ανώνυμος είπε...

Η σελίδα σου άλλαξε! Οι αποκαλύψεις γιατί σταμάτησαν; Αγριλια μας κακομαθαινεις και μετά μας γράφεις κανονικοτατα...

Ανώνυμος είπε...

Μήπως η αλλαγή του site θα συνοδευτει και με κάτι άλλο καλό; Ενα θεματακι ας πούμε;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ,
Η ανανέωση του ιστολογίου σας είναι πραγματικά εντυπωσιακή.
Εμπνέει σοβαρότητα και εγκυρότητα, ενώ τα χρώματα που επιλέξατε είναι ιδιαίτερα ξεκούραστα στην ανάγνωση.
Ελπίζω η εταιρία υποστήριξης να μην σας ενσωματώσει πάλι καμία περίεργη...γραμμή!
Με εκτίμηση,
Ιω.Τσεκ.

Ανώνυμος είπε...

Pali egrapses file me tis allages sou!

Ανώνυμος είπε...

Allages xoris keimeno den exoun... Nostimada!